Träningsweekend Torekov

Träningsweekend Torekov 2015

Träna, vila, njut och låt TaudienTraining ta hand om resten!

En Träningsweekend tillägnad bara dig!

Kom bort från vardagsbekymmer, fyll på energi på bästa sätt genom en skön träningshelg på Torekov Hotell. Här får du får den hjälp som du önskar från flera olika instruktörer samt trevlig sammanhållning.

En träningsweekend passar allaTorekov badtunna Träningsweekend Torekov

Vi har flera olika pass att välja mellan, oavsett om du vill komma igång med träningen eller tränar regelbundet så hittar du något som passar dig med allt från yoga och danspass till löpskolning, tabata och box. Under helgen bjuds det också på två föreläsningar för att inspirera till en mer hälsosam kost och säker och effektiv träning. Så ta med partnern, kompisgänget, mamma/pappa eller kollegorna och njut av rolig träning, god mat och en skön avkoppling på vår mysiga SPA avdelning.

Samarbete med Torekov Hotell

Träningshelgen genomförs med duktiga instruktörer och kostrådgivare från Torekov Hotell samt arrangörer av träningsresor, instruktörer och personliga tränare från TaudienTraining. Var och en gör det som de är absolut bäst på för att du ska få bästa möjliga upplevelse.

Program (med reservation för ändring)

Lördag

10:00 Samling och ”välkomstfika”

10:45-11:30 Body Toning med Marlene - Ett glatt pass i funktionell styrka där vi arbetar igenom hela kroppen med hjälp av vår egen kroppsvikt samt gummiband.

10:45-11:30 Sandball i 360 grader med Victoria- Det här nya fantastiska träningsredskapet är en kombination av kettlebell, sandsäck och medicinboll. I 45 intensiva minutrar kommer vi att arbeta oss igenom hela kroppen på alla plan i 360 grader. Fokus kommer att ligga på explosivitet, snabbhet och flexibilitet. Svettigt härligt och beroendeframkallande!

10:45-11:30 Cirkelträningspass på vårt nya ute gym med Ulrika & Adam – ”lite tuffare lite hårdare och lite coolare”. Oavsett väder så tränar vi ute under bar himmel.

11:45 – 12:15 Core med Marlene - Vi arbetar med hållning, styrka och rörlighet och fokuserar på kroppens kärna – mage och rygg.

11:45 – 12:15 Dance med Ulrika- Härligt danspass med både gamla och nya låtar.

11:45-12:15 Gym med Adam – För dig som vill ha lite tips och idéer för din träning på gymmet så finns Adam här till din hjälp.

12:15-13:15 Lunch

13:15-14:00 Föreläsning med Adam – Effektiv styrketräning genom de stora muskelgrupperna

En föreläsning där du får lära dig hur alla oavsett ålder kan ha användning av styrketräning. Vi kommer gå igenom korrekt teknik för övningarna Knäböj, Marklyft och Bänkpress samt att du får kunskap om varför detta är superövningar och varför tekniken är så oerhört viktig. Efter denna föreläsning kommer du garanterat göra ett eller flera besök på gymmet under kommande vecka.

14:15-15:15 Strength med Adam - Ett styrkepass kopplat till föreläsningen där du själv får prova på de olika teknikerna samt även köra tunga och torekov stretch klar 259x300 Träningsweekend Torekovkontrollerade övningar i TRX band.

14:15-15:00 Freepower med Ulrika - På det här intensiva och samtidigt rofyllda pass kommer du att skapa mer pondus. Du kommer att upptäcka dina olika förmågor; att vara smidig och koncentrerad, skärpt, dansant och avspänd, explosiv och kraftfull samt ha kroppskontroll och vara öppen i sinnet. Vi både börjar och avslutar med meditation. Ett riktigt coolt pass!

14:15-15:15 Endurance utomhus med Marlene – Uthållighetsträning där vi tar oss runt i fantastisk natur. Vi varvar löpningen med roliga styrkeövningar.

15:15-15:45 Mellanmål och tid för incheckning

15:45-16:30 Tabata med Marlene - Tufft och högintensivt pass med funktionella övningar i intervallform.

15:45-16:30 Zumba med Ulrika- Enkla danssteg, glädje, kondition och fettförbränning till pulserande latinamerikansk musik, det är Zumba.

15:45-16:45 Strength med Adam – Ett styrkepass kopplat till föreläsningen där du själv får prova på de olika teknikerna samt även köra tunga och kontrollerade övningar i TRX band.

16:40-17:00 Stretch med Marlene– Avsluta din träningsdag genom nedvarvning och en skön stretch för kroppens alla muskler.

17:00-19:30 ”Egen tid” – varför inte boka en skön behandling eller bara njuta inne på Spa med pooler, bastu och härlig relaxavdelning. Vid ev spa behandling, uppge träningshelg och få 10 % rabatt.

19:30 Middag – 2 rätters

 

Söndag

07:00 Starta dagen med lite frukt & smoothie20140706 105309 300x225 Träningsweekend Torekov

06:30-09:00 Kroppsmätning – Check Me. Tid bokas i receptionen eller dropp in i mån av tid. Denna mätning ska helst göras på morgonen innan man ätit frukost.

07:30-08:30 Yin Yoga med Elin - Detta pass är en lugn och meditativ yoga där fokus ligger på kroppens yin delar som bindvävnad, leder och ligament. Vi kommer att fokusera på områdena kring höften, låren, bäckenbenet och nedre delen av ryggraden.
Välkommen till en fantastisk resa du aldrig kommer att glömma!

07:30-08:30 Löpteknik och morgonjogg med Marlene & Adam- Lär dig hur du ska springa med rätt teknik för att få ut optimalt av löpningen. Passet börjar med ett kort pass i löpskolning, följt av en skön joggingtur längs med havet.

08:00-10:30 Frukostbuffén är framdukad

09:30-10:30 Föreläsning med Ulrika och Victoria- Det finns en sak i livet du inte kan skjuta undan hur länge som helst. Att ta hand om din kropp! Check Me ger dig den kick du behöver. En kick som bygger på det mest självklara. Sanningen om din kropp. Med en snabb och smidig mätning med InBody 720 kroppsskanner får du reda på hur du egentligen mår inuti – muskelmassa, vätska, fett och vikt.
Med facit i hand hjälper vi dig sedan hitta vägar till ett sundare liv som passar dina mål och förutsättningar.

10:45-11:30Box med Marlene - Slag och sparkar med hjälp av handskar och mitzar- massor med energi och glädje.

10:45-11:30 TRX med Victoria - Vi kommer att bjuda på en spännande och effektiv bål- och balansträning där du tränar kroppens alla muskler. Passet kommer även att innehålla några utmaningar för den som vågar prova…

10:45-11:30 ”Funktionell rörlighet” med Ulrika – För att få en funktionell kropp krävs det styrka, kondition men även kunna vara rörlig och smidig. På detta pass kommer vi fokusera just på d två bitarna. ”Lite djuriska” övningar som vi blandar med dynamisk stretching.

11:30-11:45 Frukt och smoothie

11:45 – 13.00 Finalpass med Marlene, Adam, Victoria och Ulrika- Blandad avslutande Träningsglädje!

13:00-14:00 Lunch samt tid för utcheckning

14:00-14:45 Motivationsföreläsning med Marlene och avslutning – Föreläsningen kommer att inspirera till att se sin egen potential och att vända misslyckanden till lärdomar. Att se vad du verkligen vill göra med livet, att våga drömma och våga anta utmaningar! En bra avslutning på helgen!

Datum och Pris:

27 – 28 juni Fåtal platser kvar

5- 6 september

28 – 29 november

Pris: 2400:-, Bokningen är bindande och betalas senast 30 dagar innan vistelsen.

Enkelrum: Tillägg 200:-

Uppgradering till svit: Tillägg 250:-

Begränsat antal platser. Anmälan görs genom att maila din bokning till marlene@taudientraining.se  eller ringa på 073-641 66 06. Skicka in bokningen med: Namn, mailadress, personnummer med 6 siffror samt telefonnummer till samtliga resenärer.

Du får sedan en bokningsbekräftelse, samt faktura.

Om du vill komma redan under fredagen så kan du boka till ett dubbelrum för endast 1495:- per dubbelrum med frukost och entré till SPA (Ordinarie pris 2175:-).

Allt detta ingår

14 ledarledda träningspass specifikt för denna grupp, del i dubbel/ enkelrum lördag – söndag, 2 st lunch, en tvårättersmiddag, 4 fika och en frukostbuffé, Check me tanitavägning, 3 föreläsningar, hjälp från kostrådgivare och personlig tränare, tillgång till gymmet, tillträde till hotellets spa med bastu, varma bad och utomhuspooler.

Se också våra vår mycket uppskattade Träningsresor till Turkiet som vi har i samarbete med Detur.

yoga torekov Träningsweekend Torekovmat torekov Träningsweekend Torekov

SPA behandling

Eventuell SPA-behandling rekommenderar vi att ni bokar i samband med rumsbokningen på

+46 431-471640 eller spa@torekovhotell.se.

10% på alla behandlingar för TaudienTrainings kunder

Önskemål

Säg till vid din bokning av resan om du är allergisk mot något eller om du har några andra önskemål.

Om hotellet

Mer info se: www.torekovhotell.se

20150308 124344 2 300x157 Träningsweekend Torekov

Sagt från Torekov Weekend i januari 2014:

”Stort Tack grymma Marlene för ännu en lyckad Träningsresa:-). Härligt med Spa dessutom. Tuffa pass som vanligt. Precis så det ska vara:). Blev förvånad att jag klarade så mycket som jag gjorde. Känner mig härligt lugn i kropp och själ nu:-). Fått mycket inspiration nu med” – Mia Fridh

”Tack Marlene Taudien för en grym helg! Du är stenhård! 8 pass senare är det soffan som gäller ikväll”!  - Freja Rosengren

”Marlene, du är GRYM!! I positiv bemärkelse. Tack för en fantastisk helg i Torekov! Kroppen vet att den lever nu och att den ska fortsätta i samma stil resten av året”. –  Henny Gustafsson

Sagt från Torekov weekend i juli 2014

” Innan resan kände jag mig orkeslös och trodde knappt jag skulle ta mig igenom första passet. Men genom pepp från instruktörer och andra deltagare, skön träning och fantastisk omgivning så tog jag mig igenom alla pass med god energi och åkte hem som en ny människa. Det blev tom en löptur till havet dagarna efter resan, och jag som aldrig tyckt om att springa”. – Ros-marie Johnsson

Sagt från Torekov i januari 2015

Tillsammans med TaudienTraining och Torekov Hotell hade vi en fantastisk träningsweekend! Ett varierat och utmanande utbud av träningspass, trevlig personal, god mat och härlig avslappning i spat. – Sara Nilsson

Sagt från Torekov i mars 2015

”Ett välfyllt, färgsprakande och varierat träningsutbud med sköna och kunniga instruktörer. Allt serverat i den bästa miljön med avslappning, spa och god mat! Toppbetyg!” – Elisabeth Blomberg och Roland Beijer

Avkoppling och SPA

torekov mys Träningsweekend TorekovPå hotellet finns gott om plats till att bara njuta av utsikten och stillheten mellan varven. Du kan till exempel sätta dig framför brasan i loungen eller besöka den personliga SPA avdelningen. SPA avdelningen innehar relaxavdelning med panoramafönster mot himlen, japanska utomhuspooler, ångbastu mm. Passa även på att boka in en SPA behandling där du som reser med TaudienTraining har 10 % rabatt på alla behandlingar (bokas i förväg).

Naturen

Mellan Torekov och Båstad finns många fina vandringsleder och möjligheter att finna egna stigar. Skåneleden går runt hela halvön med utsiktspunkter mot havet. Du kan även passa på att göra ett besök till det mysiga gamla fiskesamhället och de små bodarna. Passa på att följa med på morgon promenaden alternativt gå på egen upptäcktsfärd och njut av den vackra och fridfulla naturen!

Hotellrummen

I våra dubbelrum med egen terrass får du en gemytlig hemmakänsla där klass och design möter naturen med dess skönhet. Dubbelrummen finner du dels i den större hotellbyggnaden, dels i de åtta fristående hotellhusen.

Dubbelrummen är utrustade med: TV, internet, safetybox, hårtork, badrock och tofflor samt strykjärn och strykbräda.

 

TAUDIEN TRAINING | 073 – 641 66 06 | MARLENE@TAUDIENTRANING.SE