Samarbetspartners

Touch Massage

Per på Touch massage  jobbar mycket problemlösande med triggerpunkter, massage och töjningar. Där
resultatet är viktigare än bara avkoppling och njutning. Har bland annat varit massör åt tennisproffset Pim Pim samt masserat under Swedish Open.

För kunder hos TaudienTraining: Första massagebehandlingen 50 % rabatt! Därefter 15 % rabatt

www.touchmassage.se

touch logga svart 300x158 Samarbetspartners

 

 

 

 

 

 

HLK- 92

”Planerar du att springa Springtime, Helsingborgs Maraton, Lidingöloppet eller kanske bara vill ut och röra på dig?

Helsingborgs Löparklubb-92 är en ideell löparklubb som inte bara fokuserar på resultat och på att prestera. Vi tränar tillsammans och tävlar tillsammans samtidigt som vi har roligt under tiden. Vi tränar tisdagar och torsdagar kl. 18:00 och söndagar kl. 11:00. Nästan alltid utgår vi ifrån Krematoriet vid Pålsjö. Du känner igen oss på våra blåa jackor med HLK-92 på ryggen.

Vi vill att alla ska upptäcka fördelarna med att träna och springa tillsammans. Oavsett väder och vind så träffas vi och springer tillsammans. Läs gärna mer på vår hemsida www.HLK.-92.nu eller gilla oss på Facebook, då får du tillgång till träningsschemat och nyheter inom klubben

 

Kiropraktorkliniken Nordväst:

Har du ont eller känner dig stel och öm i kroppen? På Kiropraktorkliniken Nordväst i Helsingborg får du en grundlig hälsoundersökning och behandling för besvär i muskler, leder och andra smärtor i kroppen av legitimerad kiropraktor.

Vanliga besvär som vi hjälper dig med är ischiassmärta, axelproblematik, höft-, knäsmärta, spänningshuvudvärk, ont i nacke och rygg.

Som medlem hos TaudienTraining innehar du 50:- i rabatt på behandlingen

Besök www.kiropraktiknordvast.se eller ring 042-300 91 50 för mer information eller boka ett besök. Vi befinner oss på Nedre Nytorgsgatan 13 intill Gustav Adolfs torg.

kiropraktor Samarbetspartners

 

Magasin Spring

Sveriges nya heta löpartidningen. Genom hemsidan kan du även få tips på bra löpprogram. I tidningen kan du i varje nummer läsa mina sidor om funktionell träning. http://springlfa.se/

 

Helsingborgs kroppsterapi

En osteopatbehandling omfattar en grundlig undersökning för att hitta orsaken till dina besvär. Undersökningen kan omfatta en hållnings- och rörelseanalys samt neurologiska och ortopediska tester. Därefter får du en behandling som är anpassad för just dina besvär. Behandlingen syftar till att förbättra funktionen i rörelseorganen, vilket ger bättre förutsättningar för flexibilitet, dynamik, uthållighet och styrka. Dessutom minskar risken för skador. Vanliga idrottskador som behandlas är rygg- och nacksmärtor, tennis-/golfarmbåge, hoppar- och löparknä.

Pris per behandling 480:- (ord pris 600:-) http://www.helsingborgs-kroppsterapi.se/

kroppsterapi Samarbetspartners

 

 

 

TAUDIEN TRAINING | 073 – 641 66 06 | MARLENE@TAUDIENTRANING.SE