Referenser

                                                                                             

                                                                                                emma Referenser Gruppträning:

”Jag skulle bara prova på TaudienTraining i början av sommaren sen skulle jag bara träna över sommaren. Nu är jag fast!! Och det som fått mig att fastna är att träningen fungerar väldigt bra trots att jag har en skadad nacke/axel. Hade tröttnat på träning för jag hittade inget jag kunde göra utan att få ont men eftersom man kan köra övningarna efter egen förmåga så går detta väldigt bra. Det största pluset som gör detta till kul träning är de andra deltagarna och givetvis Marlene själv som alla tillsammans pushar och inspirerar en till att fortsätta. Jag stormtrivs och ser fram emot en träningsrik vinter!”

Emma Paradis 2013-10-14

“Marlene har utstrålning, roliga övningar, är trevlig och tar sig tid om någon har frågor samt väldigt mån om att alla ska känna sig välkomna både nybörjaren och den erfarne. Jag har tränat mängder med pass på olika ställen både med Actic, Friskis, Les mills och mer lokala föreningar samt även själv instruerat, men Marlene är den bästa instruktören jag har tränat för!” Karl Cöster 2012-11-06

 

“Marlene får mig alltid att ge det där lilla extra fast man känner sig supertrött. Hon ger många väl behövda och peppande ord under träningen, som man sen automatiskt kopplar på till hjärnan varje gång man tränar utanför gymmet med! Hon frågar alltid hur det går med träningen och ger en styrka och vilja att träna, även tidiga morgnar. Jättebra att hon är så pedagogisk. Det gör mycket att hon alltid är positiv och glad och tror på mig. Marlene är även min förebild inom både träning och positivt tänkande. Hon har allt det där jag strävar efter att uppnå, så som styrka, kondition och vighet. Marlene är med andra ord en otroligt peppande och duktig instruktör som verkligen hjälper mig i min träning!”

Madeleine Gregorioff 2012-11-24

Personlig träning och kostrådgivning:

”Marlene hjälpte mig med att göra min livsstilsförändring möjlig. Genom att på ett ödmjukt sett se mina behov och hjälpa mig längs hela vägen. Hon skrev kostscheman till mig, tränade mig personligen och lärde mig förstå sambandet mellan träning, mat och livsstil. Hon fick mig för första gången i mitt liv att tycka träning var så roligt att jag alltid längtade till nästa träningspass. Hon hjälpte mig hela vägen tills jag hade nått mina mål och de träningsresultaten som jag ville uppnå”.  Sarah Nilsson 2013-04-21

Träningsresor:

”Spinnat sedan många år tillbaka men tröttnat lite på denna ensidiga träning och hoppades få en kick inför hösten på denna min första träningsresa – och JA det fick jag verkligen! Hittade motivation, träningsglädje, nya träningsformer och framför allt orken i Bulgaren – i en härlig miljö bland glada och trevliga resenärer och instruktörer! Jag kan varmt rekommendera en träningsresa med GoShape Travel och Taudien Training – något för alla oavsett ålder, syfte och träningsform”!

Helene Fajersdotter 2013-10-13

Taudientraining har gjort det igen! Utmärkt arrangemang, stort engagemang, inspirerande och kunniga instruktörer, humor och glädje – träning för alla på alla nivåer när den är som bäst!

Irene Fajersdotter 2014 – 09-26

Detta var första gången jag åkte på en träningsresa och jag vill väldigt gärna åka igen. Så roligt som jag hade under veckan i Turkiet har jag inte haft på mycket länge. Så många underbara människor som jag mötte och fyra stycken underbara instruktörer som var så måna om oss allihop. Roliga och trevliga utflykter. Kände också att servicen från Detur var bra. Vår guide löste det mesta som vi ville ha hjälp med. Jag rekommenderar verkligen alla att åka på en sån här resa. Fungerar även för de som inte är träningsgalningar. Du väljer själv hur mycket du vill träna och vill du ligga på stranden så är det också helt okej.

Caroline Wall 2014-09-26

Kostrådgivning och löpanalys:

”För dig som träffat Marlene så vet du att hon fullständigt sprudlar av energi, en energi som hon bara smittar alla människor med. När jag träffade Marlene och hörde om alla hennes projekt och all kunskap hon besitter blev jag riktigt imponerad.

Jag har jobbat många år som flygvärdinna med mycket oregelbundna arbetstider, och kosten har väl inte alltid varit den bästa. Nu vidareutbildar jag mig till gymnasielärare och träffade Marlene under min praktik på skolan där hon också jobbar. Redan första dagen jag såg henne tänkte jag att, vilken tjej, vilken energi och engagemang.

Jag tränar ganska mycket själv, särskilt löpning och när jag började träna inför Lidingöloppets 3 milare och sedan Marathon började jag också att äta ganska mycket mat och jag tyckte att det var helt ok. Rätt okej också att ibland frossa lite i chips och annat snack. Men någonstans tänkte jag att det var förargligt att hålla på att släpa runt på de där extra kilona. Helt onödigt egentligen att dra runt på tunga kg när man ska löpträna många mil. Tyckte väl egentligen att byxorna satt lite för hårt också.

Jag hade funderat ganska länge på att be om hjälp men kände mig lite dum, tänkte att det här skall väl jag kunna klara själv och jag som tränar så mycket vet ju vad som är nyttigt etc etc. Jag vill fortsätta träna i samma intensitet och behålla mina svettigt tillkämpade muskler. Då fick jag se Marlenes hemsida och tänkte att jag känner ju henne och varför inte be ett proffs om hjälp! Sagt och gjort jag kontaktade Marlene och hon gick igång direkt med att kartlägga mina kostvanor och såg direkt vilka förändringar som skulle göras. Vi mailade och sms: ade eftersom jag bor 8 mil söder om Helsingborg. Vi bestämde telefondag och jag fick sanningsenligt avrapportera min kost och vikt. Första veckan hände inte så mycket men Marlene fanns där och peppade. Sen började jag märka resultat! Det var lite motigt den första 2-3 veckorna men sen rasslade det till och viktnedgången blev precis så bra som Marlene planerat för. Det var helt underbart att märka att löpsteget blev betydligt lättare och midjan smalare.

Jag är så himla glad och lättad icon wink Referenser att jag gjorde slag i saken. Det är inte svårare än att du bestämmer dig. Ta hjälpen som finns och ta hand om dig, ta vara på den härliga sommarkänslan och möt hösten med massor av energi som du får av att äta rätt och träna rätt. Mitt tips är att ta hjälp av Marlene, hennes kunskap och positiva livsinställning gör att du kommer att lyckas- det gjorde jag”!

(Jag har gått ner 4 kg och i september väntar mitt livs andra Marathon denna gången i Berlin, så håll tummarna).

Ellen Olsson 2013-08-03

(Ellen satte målet 4.15 på Berlin marathon, och lyckades springa på 4.05. Starkt jobbat)!

Träningsweekend:

”Stort Tack grymma Marlene för ännu en lyckad Träningsresa:-). Härligt med Spa dessutom. Tuffa pass som vanligt. Precis så det ska vara:). Blev förvånad att jag klarade så mycket som jag gjorde.
Känner mig härligt lugn i kropp och själ nu:-). Fått mycket inspiration nu med”.

Mia Fridh 2014-01-26

TAUDIEN TRAINING | 073 – 641 66 06 | MARLENE@TAUDIENTRANING.SE