Personlig Träning

trsv Personlig Träning

Med hjälp av en personlig träning kan du nå fram till just dina mål. Tillsammans sätter ni dina mål och ser till att du når dit. Din PT får dig att prestera mer än du trodde var möjligt.

För nya kunder:

Med hjälp av personlig tränare hos TaudienTraining får du den ultimata hjälpen för att komma igång med träningen och fortsätta hålla träningen vid liv även när motivationen inte är på topp. Dina mål är också mina mål och tillsammans hittar vi den sortens träning som passar dig bäst för framgång.

För vana kunder:

Att använda sig av en personlig tränare är någonting som precis alla kan få extremt mycket hjälp utav. Och det är helt upp till dig själv vilken hjälp du vill ha. Har du ett mål som til exempel att springa springtime eller Göteborgs varvet, du kanske vill gå upp eller ner i vikt eller bli starkare – då hjälper jag dig dit! Jag som personlig tränare är väldigt energisk och får dig att ge mer än du själv trodde var möjligt, vilket ger resultat som kan vara svårt att nå på egen hand.

Hur ofta?

Hur ofta du väljer att träna med personlig tränare är helt upp till dig själv, efter hur mycket tid du har och vad du har för mål med din träning. Varje ny kund inleds med samtal där vi ser till dina behov. Detta följs sedan av tester för att ha en utgångspunkt och för att sätta tydliga och mätbara mål. Testerna kommer sedan att följas upp med jämna mellanrum för att se att träningen hela tiden går framåt.

Instruktörer:

Marlene Taudien:

Adam Sunnhagen:

Pris:

Gratis konsultation där vi går igenom dina önskemål. Jag berättar om hur jag kan hjälpa dig, så får du möjlighet att känna av om du tycker att det känns bra.

Duo = Kör PT passet tillsammans med en kompis

1 h   595:-                          Duo  375:-/ person

6 PT timmar 3250:-        Duo 2050:-/ person

12 PT timmar 6000:-      Duo 3750:-/ person

30 min pass

30 min    350:-        30 min Duo  225:-/ person

6 ggr 1850:-             30 min Duo 1250:-/ person

12 ggr 3500:-          30 min Duo 2250:-/ person

Var?

Du väljer om du vill köra dina pass inomhus eller utomhus!

PT Grupp

Om ni är tre personer eller fler – kontakta mig för prisförfrågan. Rolig och prisvärd träning!

 Personlig Träning

 

TAUDIEN TRAINING | 073 – 641 66 06 | MARLENE@TAUDIENTRANING.SE