Om oss

TaudienTraining ger dig den personliga servicen som du inte har möjlighet att få på ett stort gym. Här får du den hjälp du behöver och du blir saknad när du inte är här!

TaudienTrainings fokus ligger i att arbeta funktionellt med den egna kroppen – att stärka upp hållningen, för en starkare och smidigare kropp samtidigt som hjärtat får träna. Grunden till detta ligger i arbeta effektivt med stora delar av kroppen för allsidig träning vilket samtidigt är bra konditionsträning.

Här har du allt i samma lokal: Gruppträning, personlig träning och kostrådgivning. Genom en allsidighet kan du alltid få tips och hjälp med det du undrar över.

Förutom träningen fokuserar TaudienTraining mycket på det mentala och att hitta orsaker till vad som kan ligga bakom att träningen eller kosten inte går som den ska. För att kunna ta itu med hindren hjälps vi tillsammans åt att hitta dem, för att sedan tillsammans arbeta bort dem och därefter fokusera på att få in bra vanor. Att göra förändringar i livet handlar om små steg som går att hålla även på sikt och det ska nu in i ditt liv för gott!

På TaudienTraining är tre olika instruktörer som håller pass. Var och en specialiserade på sina områden.

Marlene1 229x300 Om ossMarlene Taudien håller i TT Cardio med funktionell styrka kombinerad med hög puls. Hon leder även samtliga kurser: core, box, funktionell morgonträning samt löpning. Hennes styrkor är att läsa av och peppa kunderna på rätt nivå, finna glädje i träningen och att få en tröttare än man trodde var möjligt! Den ovane kan finna en stor trygghet i att ta hjälp av Marlene som instruktör, samtidigt som hon kan få den erfarne att ta ut sig till max. Marlene arbetar även som PT och kostrådgivare. Marlene är duktig på att anpassa den personliga hjälpen så som du vill ha den och lägger ner sin själ i att du ska nå det mål som du satt upp.

 

 

 

 

 

Marcus 300x260 Om ossMarcus Petersson gillar all sorts träning – så länge den är utomhus! Stora intresset ligger i löpningen och han sprang första upplagan av Helsingborgs maraton och fler lär det blir. Marcus leder måndagens TT Endurance. Hans styrka är att han är enormt uthållig och grym på att hitta på rolig och utmanande träning ute med hjälp av allt som naturen har att erbjuda.

 

 

 

 

 

Adam 284x300 Om oss

Adam Sunnhagen är bäst på all form utav styrka – Ju tyngre desto bättre! Här kan du få mycket hjälp med träningsupplägg framförallt om du vill maximera specifika muskelgrupper. Tränar även sin uthållighets som ett bra komplement till styrketräningen. Håller i onsdagens TT Mix pass, samt varannan vecka box och TT Cardio. Adams styrka är sin pedagogiska och lugna utlärningsstil samt hans breda kunskap om vad som sker i kroppen och hur man kan få den att utvecklas.

Adam är också utbildad PT. I sin roll som PT ser han till att du utför övningarna korrekt, lägger upp träningsupplägg för att du ska nå ditt mål samt tar dig i tryga händer dit du vill!

 

 

 

 

 

 

TAUDIEN TRAINING | 073 – 641 66 06 | MARLENE@TAUDIENTRANING.SE