BLOGG

Om du alltid gör vad du alltid har gjort…

Av Mathias i Motivation | februari 27, 2013

Om du alltid gör vad du alltid har gjort, kommer du alltid ha vad du alltid har haft!

Jag gillar citat – och detta citat fastnade jag för! Jag gillar att drömma och jag har stora drömmar- för jag vill inte ha vad jag alltid har haft. Visst jag gillar det som jag har, men det vore tråkigt att ha samma sak hela livet.

Ett starkt minne jag har är när jag körde mitt allra första pass som instruktör. Det var Combat 25 min. Just det passade hade Helen haft innan mig – favoritinstruktören på gymmet och ansvarig för gruppträningen. Jag hade ju tidigare bara vart kund och nu skulle jag helt plötsligt ta hennes plats och stå i andra delen av salen… skrämmande! Men – tänk om jag hade nöjt mig med att göra vad jag alltid hade gjort… då hade jag aldrig varit där jag är idag! Helen trodde på mig – så varför skulle då inte jag själv göra samma sak?

 Om du alltid gör vad du alltid har gjort...

Fick denna av min fina vän Sarah idag och tyckte att dagens citat passade till den!

Samma sak med Goshape Travel- många har sagt till mig – tänk om det inte fungerar….nä, då lär jag ju märka det… men jag hade inte velat leva utan att ha provat… och denna veckan har bokningarna verkligen börjat strömma in =) Och ni som vill kan även läsa om oss i lokaltidningen idag!

Så för dig som inte bara vill ha vad du alltid har haft – se till att göra någonting som du inte alltid har gjort! Dröm stort – och lev livet!

Inga kommentarer till "Om du alltid gör vad du alltid har gjort…"

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

TAUDIEN TRAINING | 073 – 641 66 06 | MARLENE@TAUDIENTRANING.SE