Kostrådgivning

Vill du få mer ork i vardagen, sova bättre om nätterna, hålla humöret på topp och njuta av livet precis som du är värd att göra? Detta kan uppfyllas genom förändringar i din kostsammansättning tillsammans med en aktiv livsstil.

Tillsammans tittar vi på hur din vardag ser ut och vilka förändringar du är redo att göra för ett friskare och mer energifyllt liv. Du får genom kostrådgivningen kunskap till att göra smarta val i vardagen genom många små steg till en ny sund livsstil. Nya sunda vanor som jag arbetar med handlar inte om att göra stora förändringar på kort tid då majoriteten inte lyckas hålla dem – utan att få kunskap i vad som får dig att må bra och göra förändringar som går att hålla även på sikt!

 Kostrådgivning

Hur går det till?

Varje kostrådgivning börjar med mätning av din kroppssammansättning som visar: kroppsvikt, fettfri massa, muskelmassa, fettmassa, vätskenivå samt din metaboliska ålder. Vi tar även mått och går igenom hur din livssituation, matvanor, träningsnivå och målsättning ser ut. Tillsammans sätter vi sedan ett mål och du får hjälp med en plan för hur du kan nå ditt mål. Detta genom hjälp med upplägg av träning och kost genom förändringar i din vardag. Du får hela tiden hjälp på vägen mot ditt mål och återkopplingsmötena hjälper dig att hålla motivationen uppe och få hjälp och råd längs vägen. Du kan antingen boka en kostrådgivning för att få hjälp med hur du ska äta. För bästa resultat krävs uppföljningsmöten, där kom i form kursen nedan är ett bra alternativ.

Kom i form på 8 veckor

Under 8 veckor hinner kroppen med i förändringar och det går att se stora resultat. 8 veckors paketet inleds med en kostrådgivning och ett förenklat kostschema samt genomgång av vanor, hinder och målsättningar. Varannan vecka ingår sedan uppföljningsmöten med vägning, vägledning och uppgifter att jobba med under tiden.

Paketet innehåller: En kostrådgivning 60 min, förenklat kostschema, 4 återkopplingsmöten, fri rådgivning under hela perioden. Pris: 1800:-.

Personligt kostschema

Du kan även köpa till ett personligt uträknat kostschema anpassat för dig och dina mål. Kostschemat innehåller menyer efter dina önskemål uträknat efter de olika energigivande ämnena för en sund och säker kosthållning som garanterat tar dig mot ditt mål. För dig som vill vara väldigt strikt och har ett specifikt mål.

Kostrådgivning på distans

För dig som vill få hjäp på vägen men inte har möjlighet att ses så erbjuder jag även samma hjälp på distans. Du väljer själv om du vill få hjälp över enbart mail eller mail och telefonkontakt. Dina kostvanor analyseras och du får hjälp på vägen mot en ny mer hälsosam livsstil. Du kan välja att köpa enbart kostschema eller köpa kostrådgivning månadsvis där du får all hjälp du önskar på vägen under en månads tid.

Tips från coachen

Skriv matdagbok under en vanlig dag för att få en bild av hur ditt kostintag ser ut. Tag gärna med den till mig för analys för att få ut så mycket som möjligt av din kostrådgivning. För bästa resultat boka in uppföljningsmöten med jämna mellanrum för att hålla motivationen uppe och få vägledning hela vägen till ditt mål.

 Kostrådgivning

Pris

Kostrådgivning första mötet 60 min 595:-

Kostrådgivning uppföljningsmöte 30 min 345:-

Personligt uträknat kostschema med menyförslag 495:-

Kostrådgivning paket -2 månader: Innehåller en kostrådgivning och 4 st uppföljningsmöten. Under perioden även fri vägledning och tips över mail.  1800:-

TAUDIEN TRAINING | 073 – 641 66 06 | MARLENE@TAUDIENTRANING.SE