BLOGG

Glädjefylld träning!

Av Marlene i Motivation, Träning | mars 7, 2014

I morse när jag cyklade iväg för att hålla mitt morgonpass för mina kunder där även en grupp från arbetsförmedlingen idag började sitt pass så var det en riktigt skön känsla. Den sköna känslan berodde dels på att klockan endast var halv 7, men det var ändå ljust ute, fåglarna kvittrade och det var riktigt skönt i luften. Jag tänkte då på de kalla, snöiga och framförallt mörka vinterdagarna som nyligen passerat och uppskattade verkligen nuet.

Nuet uppskattade jag inte bara för de omtalade årstiderna utan även för allt som omger mig just nu. Jag har fått höra från många att det är tufft att starta eget, och jag vet nu i efterhand varför folk fortsätter att säga det. För det är otroligt mycket jobb som ligger bakom det. En stund i höstas var jag riktigt trött, då mina goa instruktörer Adam och Marcus sa till mig att jag bara måste uppskatta det som faktiskt är lite mer. Jag försökte ta detta till mig och lugna ner mig och började faktiskt att uppskatta mer och mer av det som faktiskt var. De sa till mig att uppskatta det, för att de som tränar hos mig kommer just och tränar för det genuina som just jag erbjuder, vilket gjorde mig väldigt rörd. Jag brukar tänka på de orden ibland nu när jag uppskattar det mesta och det jag har kommit fram till är att det som jag verkligen tycker om med mitt företag är att jag alltid blir lika glad av att se varje människa som kommer och tränar hos mig.  Jag gillar allihop på sitt sätt. Jag älskar att köra med min nybörjargrupp och få följa de enorma framsteg som de gör, jag älskar att tävla ihop med de kunder som alltid envisas med att tävla mot mig – men framförallt som älskar jag den sammanhållning som finns på mina pass. Jag gillar den familjära känslan när alla står kvar och pratar efter passet och frågar varandra när de ses nästa gång.

En i min nybörjargrupp sa till mig i förra veckan att det var första gången som hon gillade gruppträning – för att här kändes allt så ok. Både att man blev sedd och fick hjälp av mig, men framförallt att alla de andra i gruppen var så välkomnande.

Senare samma vecka får jag ett mail från en ny kund som var så glad över att ha kommit igång med träningen hos mig och att en stor del av glädjen var att få träffa alla sköna människor som peppar honom genom träningspassen.

När jag denna vecka träffade på en person som var lite nere, var min första tanke som medicin att skicka honom på måndagens TT Endurance för att både få träna, samtidigt som det ger så mycket glädje och gemenskap. Detta kände jag var bästa tänkbara medicin. I tisdags hade jag bara två av tjejerna på passet – men vi hade lika trevligt för det. För att i torsdags ha full sal på boxen med flera från min nybörjargrupp som tagit steget till de ordinarie passen– det ger mig så mycket glädje.

Så ni som är och tränar hos mig – Tack för den energin som ni ger mig genom er glädje och era framsteg. Ni är bäst! Och ni som inte varit hos mig än – kom gärna på TT Endurance på måndag – det är gratis och anpassat för alla hela våren på måndagarna 18.30!

endurance 300x157 Glädjefylld träning!

1 kommentar till "Glädjefylld träning!"

  • Bodil N says:

    8 mars, 2014 at 23:19 - Svara

    Du är bäst käta fina Marlene. Du är grym

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

TAUDIEN TRAINING | 073 – 641 66 06 | MARLENE@TAUDIENTRANING.SE